08 september, 2013

Kylling Bretagne



Denne retten er bare så god,
når vi ikke vet hva vi vil ha er det ofte denne det ender opp men.
Ungene elsker den, selvom den mellomste ikke er så glad i kylling
går denne ned på høykant.
Hadde glemt salaten ser jeg...

Oppskriften er til 4 personer:

5 kyllingfileer
1 pose Bretagne posesaus
Ost
1 boks ananas
paprika

Grunnen til at jeg ikke setter hvor mye paprika og ost dere skal ha 
i retten, er at det er en smakssak....


Skjær kyllingfileene i terninger og stek raskt til de får en skorpe
Legg så kyllingene i en ildfastform


Lag sausen som skrevet på posen
Skjær paprika og ananasen i terninger
og legg oppi sausen.
Kok opp, hell så sausen over kyllingen


Dekkes med ost.
Settes midt i ovnen i 225 grader


 Om du har en riskoker er det veldig greit
Ikke brenner det og ikke setter det seg fast i kjelen
Jeg pleier å ha den ildfaste formen i ovnen like lenge som risen pleier å koke.
De settes på samtidig.
Ellers så skal kyllingen stå slik at osten blir gyllen.

Velbekomne:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...